Solaris is een klein schalig, jong en dynamisch bedrijf wat zich de afgelopen jaren heeft bezig gehouden met advies, verkoop en installatie van zonnestroomsystemen bij particuliere woningeigenaren. 

Door de veranderende markt en veranderde prive omstandigheden is Solaris een zakelijke relatie aangegaan met SolarBox uit Den Hoorn. Dit bedrijf heeft, net als Solaris, kwalitiet en service hoog in het vaandel staan. Solarbox maakt alleen gebruik van de beste materialen, met de beste garanties die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. Voor een passende aanbieding voor uw situatie kunt u uiteraard ook terecht bij SolarBox.

Sinds begin 2015 is Solaris erkend door SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) onder de vlag van KvINL. Om deze erkenning te verkrijgen moet een bepaald niveau van theoretische en praktische vakbekwaamheid worden aangetoond. Met het succesvol afleggen van de examens 'Ontwerp zonnestroomsystemen', 'Installeren van zonnestroomsystemen' en 'Bouwkundige montage van zonne-energiesystemen' wordt het juiste niveau aangetoond. 

Deze landelijke erkenning is mede opgezet door het KBI (Kwaliteitsborging bouw- en installatiesector, het ministerie van Economische zaken, Uneto-VNI, OTIB en BDA-dak- en gevelopleidingen. De inschrijving is terug te vinden op de website van het KvINL

Wilt u meer informatie, dan kunt u uiteraard contact opnemen.